Handverktyg

Carl Kammerling har sedan 1904 utvecklat en rad patenterade kvalitetsverktyg, men varför luta sig mot gamla meriter...
Det intressanta med Carl Kammerling är att man blickar framåt och försöker tillgodose det behov som ligger några år framåt i tiden.
Det var just detta som tände gnistan när PG Miljö AB fick frågan och förtroendet att ta hand om Carl Kammerlings varumärke i Sverige.

Carl Kammerling har under de senaste åren stigit 45 placeringar och slagit sig in på tio i topp bland världens verktygsleverantörer. 
Allt enligt välrenommerade Plimsoll Publishing. Detta har blivit möjligt tack vare deras fantastiska organisation som medevetet satsat på 
att ge full support och snabba svar till sina importörer.
Att man har 99% leveranssäkerhet är förstås ingen nackdel. 

PG Miljö AB är Generalagent för hela Carl Kammerlings breda produktsortiment i Sverige.  Så är du på jakt efter en verktygsleverantör som verkligen bryr sig om dig som kund? Då önskar vi dig såklart hjärtligt välkommen!

Karl Cammerling har ett fantastiskt utbud till din butik, vi kan erbjuda dig ett komplett butikssortiment med färdiga displayer till respektive yrkesgrupp,
eller så komponerar du själv ett utbud som passar just de kundgrupper som besöker din butik. Flexibilitet när den är som bäst.

Du kan fråga vilken hantverkare som helst. Ska det vara rejäla grejer ska det vara Hultafors. Då vet du nämligen att du får handverktyg som verkligen ger dig bästa möjliga funktion, säkerhet och precision. Verktyg som tål tuffa tag, håller i längden och framförallt känns rätt i handen. 

Orsaken är egentligen ganska enkel. När vi utvecklar våra produkter gör vi det tillsammans med proffsen. Vi förstår deras arbetssituation och lyssnar på deras behov. De är med och testar produkterna ända fram tills både de och vi är nöjda med resultatet. För oss är det enda sättet att vara helt säkra på att våra verktyg verkligen fungerar i praktiken och underlättar ditt jobb.

Vår kunskap om din och andra hantverkares vardag är smått unik. Likaså vår långa erfarenhet. Allt började 1883 när Karl-Hilmer Johansson Kollén konstruerade den numera världsberömda tumstocken. Sedan dess har vi under 125 år fortsatt att utveckla och tillverka handverktyg för hantverkare.