Dreumex Handrengöring

Handrengöring - Kraftfull men skonsam

Olja, fett, bromsdamm eller asfaltsklister - det är lätt att smutsa ner sig när det hettar till i arbetet. Men lugn, med Dreumex handrengöring är det är lätt att få dem rena igen. Vårt utbud av handrengöringsprodukter garanterar ett snabbt och effektivt resultat.

Handrengöring - på ett hälsosamt sätt

Dreumex handrengöring inte bara rengör huden och förhindrar irritation, våra industriella handrengöringsprodukter håller händerna friska också. De återfuktar och rekonditionerar din hud vilket ger den en mjuk och smidig känsla.

För enkel och kostnadseffektiv hantering av våra handrengöringsmedel, tvålar och krämer, använder ni våra smarta dispensersystem från Dreumex.

Samtliga produkter svarar upp mot REACH och är ett bra val för både användare och miljön.


Komplett sortiment

Dreumex är så mycket mer än handrengöring, vi har även produkter som motverkar lukt, handsprit & handblåsar

Classic
Handrengöring av gel-typ, röd med mikrokulor för medelsvår smuts som olja, fett, asfalt & gummi. Används bl.a. av asfaltsläggare & verkstadsarbetare. Appliceras utan vatten.

Plus
Handrengöring av gel-typ, gul med mikrokulor och citrusdoft för mycket svår smuts som tjära, färg, lim & lack. Detta förstklassiga handrengöringsmedel tar självfallet även på bästa sätt hand om lite lättare smuts. Appliceras utan vatten. 

Special
Handrengöringspasta med mikrokorn utan lösningsmedel för medelsvår smuts som smörjmedel, diesel, bromsvätska, cement & rost. Används flitigt inom Bygg, Bil- och metallindustrin. Appliceras med vatten.

Wash & Care
Detta fantastiska handrengöringsmedel utan lösningsmedel tar enkelt bort tung industriell smuts samt mjukgör och återfuktar huden. Medlet är framtaget för dig som tvättar sig ofta eller har känslig hud. Innehåller mikrokulor av valnöt och är helt biologiskt.

Skyddskräm
Vår skyddskräm från Dreumex är mycket omtyckt då den inte bara skyddar porerna mot att sättas igen av smuts utan även ökar greppförmågan. Ett perfekt komplement till handskar när det är lite trångt och den lilla M5 skruven ska på plats

Hudkräm

Med vår serie hudkräm från Dreumex får du all den omvårdnad din hud behöver, återfuktar men kladdar inte.

Wipes

Rengöringsdukar med en grov och en mjuk sida

Luktförbättring

En luktförbättrare som man enkelt monterar i toalettutrymmen.
Den arbetar med det självsug som blir när dörren öppnas och då sprids en fräsch doft.

Handblås

Xlerator Eco drar bara 500 Watt, vilket gör den till den mest energieffektiva och miljövänliga handtorken på marknaden. Trots sin låga förbrukning, torkar du händerna på endast 15 sekunder. Xlerator Eco sparar också upp till 95% av kostnaderna mot användning av pappershanddukar. Med Xlerator Eco får du en kvalitets- produkt som har CE-märkning och en 5-års fabriksgaranti som standard.

Dispenser system

Vi har alla typer av dispensrar, allt ifrån handpumpar till helautomatiska system.

Biogron Sanitetsmedel

Biogron sanitetsmedel, Originalet som revolutionerade hela marknaden.

Produkterna från biogron är helt biologiska och uppbyggda på ett patenterat recept. Medlet bidrar till ökad nedbrytning och motverkar gasbildninga under processen. Medlet lämnar en fräsh och behaglig doft.

Medlet är i tablettform och därför extremt smidigt att handskas med, inget sölande, inget kladd och mycket enkelt att dosera. Tabletten ligger i en vattenlöslig plastpåse färdig att kasta i tanken. 

Används idag av de flesta aktörerna som tillhandahåller uthyrning av arbetsbodar och liknande.