Tigersågsblad

 

 

 

 

 

Vi gör sågblad ... Bra sågblad

På The MK Morse Company har vi haft ett fokus i över femtio år på att göra bättre sågblad och tillbehör. Vi gör inte maskiner. Vi gör inte andra produkter. Vi gör en sak och vi gör det mycket bra. Denna målmedvetna hängivenhet har lett till många unika innovationer genom årenDetta har det lett till en obeveklig marsch för att förbättra våra produkter. Vi söker ständigt efter sätt att bygga in ännu mer hållbarhet i våra blad. Resultatet är en samling av högkvalitativa blad som toppar listorna i prestanda och kvalitet. Dessa blad används av industrin, bygg- och rivningsföretag över hela världen. Vår state-of-the-art tillverkningsanläggning är helt integrerad. Detta ger oss en unik möjlighet att kontrollera våra processer gör det lättare för oss att möta snäva deadlines i produuktionen- och hålla kostnaderna nere. Detta kommer våra kunder till godo.

M. K. Morse

Sticksågsblad

 

 

 

 

 

Carl Kammerling har sedan 1904 utvecklat en rad patenterade kvalitetsverktyg, men varför luta sig mot gamla meriter... Det intressanta med Carl Kammerling är att man blickar framåt och försöker tillgodose det behov som ligger några år framåt i tiden. Det var just detta som tände gnistan när PG Miljö AB fick frågan och förtroendet att ta hand om Carl Kammerlings varumärke i Sverige.
Carl Kammerling har under de senaste åren stigit 45 placeringar och slagit sig in på tio i topp bland världens verktygsleverantörer.  Allt enligt välrenommerade Plimsoll Publishing. Detta har blivit möjligt tack vare deras fantastiska organisation som medevetet satsat på  att ge full support och snabba svar till sina importörer. Att man har 99% leveranssäkerhet är förstås ingen nackdel. 
PG Miljö AB är Generalagent för hela Carl Kammerlings breda produktsortiment i Sverige.  Så är du på jakt efter en verktygsleverantör som verkligen bryr sig om dig som kund? Då önskar vi dig såklart hjärtligt välkommen!
Karl Cammerling har ett fantastiskt utbud till din butik, vi kan erbjuda dig ett komplett butikssortiment med färdiga displayer till respektive yrkesgrupp, eller så komponerar du själv ett utbud som passar just de kundgrupper som besöker din butik. Flexibilitet när den är som bäst.